BEDRIJFSYOGA

"Take a yoga break"

Even resetten = betere concentratie = hogere productiviteit

Tijdens de gemiddelde werkdag wordt er weinig aandacht besteed aan fysieke beweging en lichaamshoudingen. Veel mensen met zittend kantoorwerk hebben hierdoor regelmatig last van rug & schouder problemen, hoofdpijn en buikpijn.
Naast fysieke problemen, hebben veel mensen ook te kampen met werkstress, wat serieuze gevolgen heeft voor de gezondheid en de productiviteit van een werknemer, en dus ook serieuze gevolgen heeft voor de gezondheid en productiviteit van het bedrijf.

Bedrijfsyoga aanbod verschillende stijlen

Beginners yoga

Deze beginners yoga les is geschikt voor de ultieme beginner en/of voor yogi’s die nog wat meer begeleiding nodig hebben in de yogahoudingen of hun yoga beoefening wat willen opfrissen. We oefenen op wekelijkse basis de beginners basis yogahoudingen in combinatie met een correcte ademhaling. Een verdiepende les waar we werken aan meer kracht, flexibiliteit, balans, uithouding en focus. 

Hatha yoga (all levels)

Ben je vertrouwd met onze beginners hatha yoga of heb je al enige kennis van de basis yogahoudingen? Dan zit je hier goed om je beoefening naar een iets hoger niveau te tillen . Het blijft nog steeds een basis les maar we gaan sneller door de houdingen en gaan onszelf uitdagen om een stapje verder te gaan. Er kunnen opties gegeven worden voor een makkelijkere variant alsook een extra uitdaging voor wie meer wil. We gaan tijdens deze yoga les verdiepen op lichamelijk, geestelijk en spiritueel niveau. 

Yin yoga (all levels)

Yin yoga is een ontspannende en uitdagende vorm van yoga waar we de houdingen een langere tijd aanhouden zodat we de diepere onderliggende spieren en het bindweefsel terug flexibeler en sterker maken. We focussen op het loslaten op lichamelijk, geestelijk en emotioneel niveau. Deze les werkt zeer herstellend en zal je volledig vernieuwen en verjongen. Yin yoga is voor iedereen toegankelijk want je verdiept naar je eigen behoefte en er worden opties aangeboden voor ieder niveau. 

poweryoga

Power yoga

Tijdens deze dynamische power yoga lessen gaan we focussen op het sterker maken van ons lichaam, een krachtige cocktail van power, balans, flexibiliteit, focus en discipline met bijhorende zweetdruppels. Er wordt hard gewerkt aan lichaam en geest om je fitter en energieker te voelen. Enige basiskennis van de yogahoudingen is aan te raden aangezien we dynamisch van de ene naar de andere houding vloeien. Wil jij je lichaam fitter en sterker maken en ondertussen alle voordelen van yoga ervaren dan is deze les zeker iets voor jou. Bekijk onderstaande video om een idee te krijgen wat je te wachten staat.

Prijzen

Eenmalige boeking

Keuze uit alle yoga stijlen
Max. 20personen/les
Min. 45 min/les


€ 95/uur incl BTW*
*Prijzen zijn exclusief km-vergoeding van € 0,30/km.

10-delige lessenreeks

Keuze uit alle yoga stijlen
Max. 20personen per les
Lessen op wekelijkse basis


€ 75/uur incl BTW*
*Prijzen zijn exclusief km-vergoeding van € 0,30/km.

Deze formules kunnen in de vorm van  teambuilding, evenementen, eenmalige workshops, of een traject van wekelijkse lessen.
Zowel tijdens als na de werkuren kan er een les worden ingepland.
De deelnemers voorzien zelf een yogamatje.

De yogalessen kunnen ook aangepast worden aan de noden van het bedrijf en de werknemers, alles is bespreekbaar!
Ook bijvoorbeeld andere vormen van yoga: stoelyoga, kinderyoga, yogawork-out,…
In een verkennend telefonisch gesprek bespreek ik graag samen met u welke de mogelijkheden er zijn binnen uw bedrijf.

Telefonisch bereikbaar: 0497551684 Of neem contact op met ons via onderstaand formulier.

Blijf op de hoogte van het laatste yoga nieuws!

Wil jij op de hoogte blijven van nieuwe yoga lessen, video’s , tips, inspiratie en zoveel meer.. Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.