FIT MET YOGA

Een lichaam en geest transformatie op maat naar de beste versie van jezelf

Ons fit met yoga programma is een combinatie van bewegingscoaching (yoga workout) EN voedingscoaching EN mindfulness.
In tegenstelling tot vele voedings-en bewegingsprogramma’s focussen we bij Caro Pura Vida op het bewustzijn.
Bewust worden van wie je bent en wat je doet. Enkel als je voeling hebt met je lichaam kunnen we gaan werken aan het veranderen van geconditioneerde gedragspatronen waaruit je lichamelijke transformatie zal ontstaan.
Je kan de duurste dieten gaan volgen en je iedere dag in het zweet gaan sporten, maar op lange termijn zal dit zonder resultaat zijn als je niet je mindset en je manier van denken gaat veranderen.
Daarom is dit unieke programma op maat de sleutel om jezelf te gaan onderzoeken en van jezelf een bewust, gezond en fit mens te maken, zowel geestelijk als lichamelijk.
Je gaat vooral werken aan discipline, het verbeteren van je conditie, het sterker maken van je lichaam en het in balans brengen van de geest.
Je zal een totaal nieuwe levensstijl aanleren die je de beste versie van jezelf zal maken.
Een krachtige geest in een fit en gezond lichaam!

caro pura vida yoga

Fit met yoga voor iedereen?

Wil jij ook van je overtollige kilo’s af? Ben je het beu om steeds te moeten diëten? Heb je last van een eetstoornis? Ben jij degene die steeds zegt ik ben niet in balans?
Of misschien heb je de juiste intentie en motivatie maar weet je niet waar te beginnen of kan je je discipline niet vasthouden?
Hoogtijd om hier iets aan te veranderen!

Yoga en voeding gaan hand in hand

In het fit met yoga programma leer je hoe je je lichaam in balans kan brengen met voeding.
Pure en gezonde voeding dat je lichaam voedt in plaats van een kortstondig gevoel van vervulling geeft is voor velen de oplossing naar een gelukkig leven.
We zetten voeding in als medicijn zodat je lichaam kan helen en op alle vlakken beter kan functioneren.
Het is ongelofelijk wat voeding doet met je lichaam! Inderdaad, je bent wat je eet!

Waarom eet je teveel?
Onder je neiging naar teveel eten liggen andere, diepere verlangens verborgen. Wil je wel voedsel? Of verlang je eigenlijk naar liefde, naar waardering, of naar rust?
Pas als je deze dieper liggende vraag beantwoordt, vindt je echte vervulling en voldoening in je leven.
In de voedingstherapietherapie beginnen we bij het begin, bewust worden van je lichaam en geest en van wat maar ook van hoe je eet.
Zo krijg je automatisch controle over je eetgedrag , en wel blijvend. Ga van onbewust ‘automatische piloot’ eten naar bewust ‘mindful’ eten.

Hoe gaan we te werk?

INTAKE
Na een intake gesprek en het invullen van een uitgebreide vragenlijst ontwerpen we een uniek programma op maat, naar jouw vragen en noden.
De eerste stappen naar een vertrouwensband zijn gezet, want daar is het waar het om draait..verbinding, vertrouwen en eerlijkheid zowel naar je coach als naar jezelf.
Verbinding betekent ook dat je jouw coach op ieder moment kan contacteren gedurende jouw transformatie programma.
Na de intake prikken we een startdatum en werken wij verder achter de schermen om jouw persoonlijke programma samen te stellen.

PROGRAMMA OP MAAT
Vanaf jouw tweede sessie zien we elkaar op wekelijkse basis, al snel zal je veranderingen opmerken in je mentale welzijn en je levensgewoonten en dit zal je uiteraard lichamelijk ook uitstralen.
Na 3 maanden ben je getransformeerd en zal je een volledige nieuwe levensstijl hebben ontwikkeld en in staat zijn om deze levensstijl vast te houden, omdat we de oorzaak aanpakken.
Je lichaamscellen en geest hebben deze periode van 3 maanden nodig om met elkaar in balans te kunnen communiceren. Je zal voor het eerst in je leven jouw manier van denken en handelen laten leiden door jouw energie. Je zal in staat zijn om eindelijk jouw flow, jouw energie te volgen. En dit is onbetaalbaar!

WEKELIJKSE OPVOLGING
Opvolgingsgesprek
Uitgebreide opvolgingsmail
Video’s en audiobestanden
Observatie opdrachten
Therapeute ondersteunend telefonisch beschikbaar

Een investering die je leven voorgoed zal veranderen.

Vanaf € 49,50 per sessie

Heb je interesse? Contacteer ons via email en maak een afspraak