UKELELE LEVEL 2 WORKSHOP

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is IMG_9760.jpg

In deze workshop ga je leren strummen en tokkelen zodat je nummers wat meer schwung krijgen. Stap voor stap gaan we door waar we met de basis cursus geëindigd zijn. Er komen ook wat nieuwe akkoorden bij waarmee we fantastische nummers gaan spelen.

Voor wie?

Voor de beginnende ukelele speler die de basis akkoorden: G, Am, C en F vlot kan maken zonder na te denken. Heb je de ukelele microbe te pakken en wil je graag je basis kennis verruimen, dan is deze level 2 workshop waarschijnlijk iets voor jou. Dit blijft nog steeds een beginners workshop, we gaan gewoon heel langzaam een paar stapjes verder.

Handig om te weten:
Je hoeft je niet voor te bereiden alsook een instrument mee te brengen, je kiest er gewoon eentje van de muur om op te oefenen.
Na de workshop heb je de mogelijkheid om deze instrumenten verder te bekijken, vragen te stellen en eventueel een prachtexemplaar aan te kopen.
Deze massief houten ukelele’s van APC (Antonio Pinto Carvalho) zijn handgemaakte instrumenten van hoge kwaliteit, deze heb ik zelf geïmporteerd uit Portugal.
Opgelet: de kans bestaat dat je verliefd wordt op één van deze prachtige uke’s.

Praktisch
De workshop gaat door bij caropuravida, 
Mimosastraat 16 9308 Gijzegem 
gratis parkeren in de straat

We starten om 14u tot 16u30
Tussendoor een kleine pauze
Na de workshop heb je de mogelijkheid om verdere vragen te stellen.

De prijs bedraagd 35 euro 
inschrijven via email: info@caropuravida.be

Ik kan niet wachten om jullie te zien stralen met de ukelele!

Liefs Caro,x