If everyone played the ukelele... the world would be a happier place!

Hangemaakte portugese prachtexemplaren.

Ik heb gekozen voor de Portugese Ukelele’s van APC (Antonio Pinto Carvalho), deze handgemaakte instrumenten zijn vervaardigd uit massief hout, afkomstig van de Hawaiiaanse Koa, een accacia soort. Massief houten ukelele’s hebben niet alleen een warmere en vollere klank, ze zien er ook zoveel mooier uit en ze blijven veel beter op stemming. Dit blijft een kleine investering (t.o.v. andere instrumenten) waar je jaren van zal genieten. De ukelele heeft zijn naam niet gestolen want Ukelele betekent letterlijk: een geschenk van ver dat blijft geven.

Open op afspraak

Kom vrijblijvend een kijkje nemen, voel en luister zelf en laat je hart veroveren door deze prachtexemplaren.
Tijdens de workshops heb je de mogelijkheid om deze instrumenten uit te proberen en eventueel aan te kopen.
Aankopen kan ook via de webshop: thuislevering 7.95euro 

Formaten

Sopraan
Het oorspronkelijke formaat is de Sopraan, door zijn kleine formaat trekt hij ieders aandacht, alle blikken vol verwondering voor zijn interessante uitzicht en prachtige klank. Met een lengte van 55cm is hij de kleinste van de ukelele familie.

Concert
De grotere broer van 66cm die zorgt voor een iets rijkere klank doordat de klankkast ietsje groter is. Ook heeft hij een langere hals alsook waardoor je meer ruimte hebt tussen de fret vakjes, hierdoor is het makkelijker is om je akkoorden aan te maken. Ideaal instrument voor beginners of voor mensen met wat grotere handen.

SOPRANO SIMPLE 129.95 euro

SOPRANO CLASSIC 179.95 euro

SOPRANO TRADITIONAL 189.95 euro

SOPRANO SPECIAL 189.95 euro

CONCERTO SIMPLE 139.95 euro

CONCERTO CLASSIC 185.95 euro

CONCERTO TRADITIONAL 195.95 euro