UKELELE’S

Ik heb gekozen voor de Portugese Ukelele’s van APC (Antonio Pinto Carvalho), deze handgemaakte instrumenten zijn vervaardigd uit massief hout, afkomstig van de Hawaiiaanse Koa, een accacia soort. Massief houten ukelele’s hebben niet alleen een warmere en vollere klank, ze zien er ook zoveel mooier uit en ze blijven veel beter op stemming. Dit blijft een kleine investering (t.o.v. andere instrumenten) waar je jaren van zal genieten. De ukelele heeft zijn naam niet gestolen want Ukelele betekent letterlijk: een geschenk van ver dat blijft geven.

IF EVERYONE PLAYED THE UKELELE THE WORLD WOULD BE A HAPPIER PLACE

OPEN

  • Op afspraak: kom vrijblijvend een kijkje nemen..voel en luister zelf en laat je hart veroveren door deze prachtexemplaren.
  • Tijdens de workshops heb je de mogelijkheid om deze instrumenten uit te proberen en eventueel aan te kopen.
  • Webshop: thuislevering 7.95 euro https://caropuravida.be/winkel/

Formaten

Sopraan

Het oorspronkelijke formaat is de Sopraan, door zijn kleine formaat trekt hij ieders aandacht, alle blikken vol verwondering voor zijn interessante uitzicht en prachtige klank. Met een lengte van 55cm is hij de kleinste van de ukelele familie.

Concert

De grotere broer van 66cm die zorgt voor een iets rijkere klank doordat de klankkast ietsje groter is. Ook heeft hij een langere hals alsook waardoor je meer ruimte hebt tussen de fret vakjes, hierdoor is het makkelijker is om je akkoorden aan te maken. Ideaal instrument voor beginners of voor mensen met wat grotere handen.

SOPRANO SIMPLE 129.95 euro

SOPRANO CLASSIC 179.95 euro

SOPRANO TRADITIONAL 189.95 euro

SOPRANO SPECIAL 189.95 euro

CONCERTO SIMPLE 139.95 euro

CONCERTO CLASSIC 185.95 euro

CONCERTO TRADITIONAL 195.95 euro

ONDERHOUD

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image-1.png

Door het contact met licht en lucht verliest je massief houten instrument op termijn zijn voeding. Laat je ukelele terug stralen door hem 1 keer per jaar met citroen olie in de wrijven. Je draait je snaren los en verwent hem eens lekker, ondertussen ook het ideale moment om eens van snaren te wisselen.

ONDERHOUDSSERVICE

Breng gerust je ukelele binnen voor een gratis oliebadje. 🙂

Maak een afspraak: info@caropuravida.be