YOGA GROEPSLESSEN

Verschillende stijlen

Hallo Yogi,

Ik verwelkom je graag in Gijzegem tijdens mijn wekelijkse yogalessen.
Vanaf 19 September 2023 herstarten de lessen in de vorm van yogareeksen. 
We starten dit najaar met 10 delige reeksen yin yoga en hatha yoga.

Deze vormen van yoga zijn voor iedereen toegankelijk want er worden opties gegeven voor een makkelijkere variant van de houdingen
en/of voor wie een stapje verder wil gaan geef ik een extra uitdaging.

Vanaf 2024 zullen er meerdere vormen van yoga worden aangeboden.

Ben je klaar voor de lichamelijke EN mentale transformatie die de yogalessenreeksen jou zullen bieden?
Schrijf je dan snel in want de plaatsen zijn beperkt. En aarzel vooral niet om mij te contacteren indien je nog vragen hebt.

YOU ARE ONE YOGACLASS AWAY FROM A GOOD MOOD!

Beginners yoga

Deze beginners yoga les is geschikt voor de ultieme beginner en/of voor yogi’s die nog wat meer begeleiding nodig hebben in de yogahoudingen of hun yoga beoefening wat willen opfrissen. We oefenen op wekelijkse basis de beginners basis yogahoudingen in combinatie met een correcte ademhaling. Een verdiepende les waar we werken aan meer kracht, flexibiliteit, balans, uithouding en focus. 

Hatha yoga

Ben je vertrouwd met onze beginners hatha yoga of heb je al enige kennis van de basis yogahoudingen? Dan zit je hier goed om je beoefening naar een iets hoger niveau te tillen . Het blijft nog steeds een basis les maar we gaan sneller door de houdingen en gaan onszelf uitdagen om een stapje verder te gaan. Er kunnen opties gegeven worden voor een makkelijkere variant alsook een extra uitdaging voor wie meer wil. We gaan tijdens deze yoga les verdiepen op lichamelijk, geestelijk en spiritueel niveau. 

Yin yoga (all levels)

Yin yoga is een ontspannende en uitdagende vorm van yoga waar we de houdingen een langere tijd aanhouden zodat we de diepere onderliggende spieren en het bindweefsel terug flexibeler en sterker maken. We focussen op het loslaten op lichamelijk, geestelijk en emotioneel niveau. Deze les werkt zeer herstellend en zal je volledig vernieuwen en verjongen. Yin yoga is voor iedereen toegankelijk want je verdiept naar je eigen behoefte en er worden opties aangeboden voor ieder niveau. 

poweryoga

Power yoga

Tijdens deze dynamische power yoga lessen gaan we focussen op het sterker maken van ons lichaam, een krachtige cocktail van power, balans, flexibiliteit, focus en discipline met bijhorende zweetdruppels. Er wordt hard gewerkt aan lichaam en geest om je fitter en energieker te voelen. Enige basiskennis van de yogahoudingen is aan te raden aangezien we dynamisch van de ene naar de andere houding vloeien. Wil jij je lichaam fitter en sterker maken en ondertussen alle voordelen van yoga ervaren dan is deze les zeker iets voor jou. Bekijk onderstaande video om een idee te krijgen wat je te wachten staat.

Op zoek naar een yogastudio in je buurt?
Woon je in Aalst, Hofstade, Gijzegem, Oudegem, Herdersem, Wieze, Moorsel, Erembodegem, Nieuwerkerke, Erpe-Mere,.. Dan zijn de wekelijkse yogalessen bij Caropuravida een praktische keuze